Sesongen 2019!!

Stavanger Ballklubb vil ønske alle medlemmer et godt nytt år! Sesongen 2019 blir et innholdsrikt år for alle medlemmer, og i denne artikkelen skal vi se litt nærmere på hvilke begivenheter vi skal få være med på.

 

Sesongen starter som alltid med noen måneder der formen og målene for sesongen skal på plass. Mange harde treningstimer skal legges til grunn for en perfekt sesong.

 

Et av årets første begivenheter er selvfølgelig første del av Vestlandsligaen 2019. Denne spilles en gang i løpet av våren i Molde, og her er det viktige poeng som må hentes. Ikke lenge etter kommer den store Påskecampen som både byr på fotballskole for U19, minicup for 8 - 10 åringene og ikke minst Volleyballturneringen! Denne henger høyt for de aller fleste.

 

Om sommeren er det flere store hendelser å se frem til, som blant annet Oslofjordcupen og Sommer Camp med den prestisjetunge Brunstadcupen. Det vil også i år bli arrangert turneringer for de minste under sommerstevnet.

 

På høsten er det tid for den avgjørende runden i Vestlandsligaen. Her kjempes det ikke bare om tittelen som Vestlandets beste lag, men også om sjansen til å bli Nord-Europas beste lag. Champions Cup (Sluttspillet) arrangeres som i fjor i København og SBK håper å stille med flere lag!!

Ikke nok med det så blir det arrangert en høstcamp med E-fotballturnering og en futsalturnering!

Sportsåret 2019 avsluttes med Romjulscamp der vi skal bli med på futsalturnering!

 

SBK ser frem til et begivenhetsrikt år og gleder oss veldig til Sesongen 2019!!